Advies & Coaching

Advies
Je kunt me inhuren voor advies over het maken van een plan voor het opzetten van een voedselbos, aanvragen van subsidie, contact met overheden en instanties, inzet van vrijwilligers, verdienmogelijkheden of relatie met buren.
Coaching
In een coachingstraject kan ik je sparringpartner zijn en je ondersteunen in je ontwikkeling. Bijvoorbeeld de ontwikkeling om dichter bij de natuur te leven, met minder geld, minder stress, meer buitenlucht. Of de ontwikkeling naar voedselbosbouwer met een goed inkomen. De richting van de ontwikkeling bepaal je zelf. Ik kan je erin begeleiden en ondersteunen.

Op maat
Een advies of coachingtraject wordt op maat afgestemd. Precies passend bij jouw behoefte. Voor meer informatie of aanmelding kun je een bericht sturen via het contactformulier.
Standaard
We hebben één standaardaanbod: Een individuele rondleiding met adviesgesprek bij ons in Voedselbos Benthuizen. Dit duurt anderhalf uur en kost 70 euro. Je kunt daarna beslissen of je het daar bij laat of dat je aanvullende gesprekken wilt.

 

Combinatie
Een adviesgesprek of coachingstraject is ook goed te combineren met de training ‘Voedselbos opstarten’. Je kunt in de training dan veel informatie vergaren en in het individuele contact bespreken hoe je dat toe kunt passen in je eigen situatie.

 

 

Wie ben ik?
Mijn naam is Liesbeth van Bemmel
In de afgelopen jaren ben ik langzaamaan overgeschakeld van een drukke, goedbetaalde baan naar een leven als voedselbosbouwer. Een leven dichter bij de natuur met minder stress, minder geld en meer geluk.
In 2017 heb ik de jaartraining Permacultuur gevolgd en in 2019 de jaartraining Voedselbossen. Daarnaast heb ik vooral veel geleerd van het opzetten van Voedselbos Benthuizen. 
Door mijn achtergrond en mijn recente ervaring heb ik een breed spectrum van expertise dat ik kan inzetten bij het adviseren en coachen van anderen.