Training & Advies

Voor ieder die een (eigen) voedselbos wil opstarten

De kennis en ervaring die ik met Voedselbos Benthuizen heb opgedaan benut ik nu in mijn trainingen en advieswerk. Hiermee wil ik graag andere aspirant-voedselbosbouwers op weg helpen. De informatie hierover kun je vinden op StartVoedselbos.nl

Training ‘Start een Voedselbos’
De training ‘Start een Voedselbos’ is bedoeld voor mensen die serieus overwegen om een voedselbos op te starten. Burgers, boeren, buitenlui met of zonder land, met een wens, idee of droom.  De training is een combinatie van online training, een modelplan en een offline bijeenkomst met rondleiding.
Voor meer infomatie en aanmelding: Klik hier.

Adviesgesprek
Je kunt bij ons een adviesgesprek boeken over alle aspecten waar je als aspirant voedselbosbouwer mee te maken hebt: verwerven van land, financiering, subsidies, verdienmogelijkheden, juridische aspecten enz. Voor meer informatie en aanmelding: Klik hier.

Workshop subsidies
Voor voedselbossen zijn er veel verschillende subsidiemogelijkheden. Toch hebben veel mensen moeite om subsidies te vinden. In deze workschop laat ik zien waar je subsidies kunt vinden en hoe je ze succesvol kunt aanvragen.