Lidmaatschap Voedselbos Benthuizen

⇒ Nieuwe aanmeldronde start op 15 maart

Lid worden

We nodigen je graag uit om lid te worden van het voedselbos. Je kunt dan volop meegenieten van het voedselbos door mee te werken, mee te oogsten, mee te koken enz. In een wekelijkse mail ontvang je informatie over wat er te doen is en wat er geoogst kan worden. 

De oogst

Je kunt heel veel verschillende producten oogsten uit het voedselbos: groenten, kruiden, eetbare bloemen, fruit, noten, sierbloemen, zaden, paddenstoelen, medicinale planten enz. Als opstartend voedselbos is de oogst nu nog beperkt maar die zal in de loop van de jaren steeds groter worden. 

Activiteiten

We zijn elke week op vaste tijden open voor leden van het voedselbos. We hebben elke week op woensdag of vrijdag meewerkdag voor wie het leuk vindt om mee te helpen. We zijn regelmatig op zaterdag open of organiseren een rondleiding of lunch specifiek voor leden. Verder krijgen leden korting bij deelname aan activiteiten die ook voor anderen toegankelijk zijn, zoals de Pluk & Proefwandelingen.

Zie infoblad, klik hieronder.

Je kunt je vanaf 15 maarten aanmelden

Voor één persoon: Klik hier
Voor twee personen: Klik hier

 

Tien redenen om lid te worden van VOEDSELBOS BENTHUIZEN

Actief lid of slapend lid

Op vrijdag en woensdag hebben we om de week van 10 tot half 2 een meewerkdag waarop leden mee kunnen helpen met de nieuwe aanplant en onderhoud van het voedselbos. Je hoeft niet per sé te helpen maar het is wel een heel leuke manier om samen met anderen het voedselbos te beleven. Maar ook als inactief lid kun je natuurlijk volop genieten van het voedselbos en de oogst.