Word Vriend van Voedselbos Benthuizen

Vriend worden

We nodigen je graag uit om Vriend te worden van het voedselbos. Als Vriend ondersteun je ons initiatief en ben je van harte welkom om het voedselbos te bezoeken en te oogsten. In een wekelijkse vriendenmail ontvang je informatie over wat er te doen is en wat er geoogst kan worden. 

De oogst

Je kunt heel veel verschillende producten oogsten uit het voedselbos: groenten, kruiden, eetbare bloemen, fruit, noten, sierbloemen, zaden, paddenstoelen, medicinale planten enz. Als opstartend voedselbos is de oogst nu nog beperkt maar die zal in de loop van de jaren steeds groter worden. 

Activiteiten

We zijn elke week op vaste tijden open voor Vrienden van het voedselbos. We zijn zaterdag om de week open en geven dan regelmatig een rondleiding. En we hebben elke week op woensdag of vrijdag meewerkdag voor wie het leuk vindt om mee te helpen. Verder krijgen Vrienden korting bij deelname aan activiteiten die ook voor anderen toegankelijk zijn, zoals de Pluk & Proefwandelingen.

Zie infoblad, klik hieronder.

Je kunt je NU aanmelden.

Voor één persoon: Klik hier
Voor twee personen: Klik hier

 

Tien redenen om VRIEND te worden van VOEDSELBOS BENTHUIZEN

Vrienden & vrijwilligers

Op vrijdag en woensdag hebben we om de week van 10 tot half 2 een meewerkdag waarop Vrienden en vrijwilligers mee kunnen helpen met de nieuwe aanplant en onderhoud van het voedselbos. Als Vriend kun je af en toe geheel vrijblijvend een dagje meehelpen. Als je het leuk vindt om regelmatig te komen, dan kun je je aanmelden als vrijwilliger. Dit kan via het contactformulier: Klik hier.